Welkom op BI-Geniuz.nl

Wij creëren orde en inzicht in uw organisatie dankzij maatwerk dashboards en sturingstools.
  
Is uw organisatie wel in control?
Bel ons voor een vrijblijvende benchmark en scoor uw targets en KPI's!


Fit Professionals of Finance

De samenwerking was snel gestart met Fit Professioanals of Finance, het leveren van fitte en scherpe consultants is hun specialisme. Voor het project bij Van Gelder Telecom was er snel gematched en kon een nieuw succesvol project uitgevoerd worden. Waarbij een consultant on-site en BI-Geniuz.nl compleet remote ingezet worden.

Visser & Van Baars

Via Visser & van Baars is een deels implementatie van de PowerBI Service en deels ontwikkeling van rapportages opdracht bij de Royal Schiphol Group gerealiseerd. Sinds 1 April is dit project aangevangen en heeft grotendeels een Asset benchmark karakter.


Bookkey.nl

Via Bookkey.nl is er een connectie gelegd tussen SeaFrozen, daarbij is er een Product Owner / Business Analyst aangesteld die verdere communicatie tussen BI-Geniuz.nl en Seafrozen vergemakkelijkt,


&More Interim

AndMore Interim is de detacheerder voor de Federatie Nederlandse Vakbeweging. Dankzij de professionele aanpak die ze gehanteerd hebben is binnen een zeer korte periode een samenwerking opgestart tussen BI-Geniuz en de FNV.


USG Finance Professionals

Voor VolkerWessels Telecom werkt USG samen in het vinden van professionals. Voor de openstaande opdracht heeft USG Finance vakkundig gezorgd voor de invulling en is daarmee een prettige samenwerking opgestart met BI-Geniuz.